Politica Confidentialitate

SC MPK ACTIV SRL se angajeaza sa foloseasca datele clientilor exclusiv pentru scopul pentru care au fost introduse (efectuarea de comenzi online si informari comerciale despre produsele comercializate in magazinul nostru online). Ne obligam sa nu transmitem datele personale catre terti si sa respectam confidentialitatea datelor. SC MPK ACTIV SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu facem schimb de adrese de email obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa ta de email altor persoane, nu furnizam adresa/nr de telefon sau alte date catre terti.
 
 
Furnizarea urmatoarelor date este necesara pentru a putea incheia un contract comercial cu tine si pentru desfasurarea fluxului de Comanda/Retur/Garantii: numele si prenumele, adresa de livrare, numarul de telefon, adresa de email, numele companiei (pentru persoanele juridice), forma juridica, adresa de facturare, numarul de telefon, cod fiscal (in ceea ce priveste clientii din UE: numar de inregistrare in scopuri de TVA), confirmarea pe proprie raspundere a faptului ca ai minim 16 ani.

 

Restul datelor colectate in cadrul procesului de inregistrare a clientilor sunt furnizate de tine in mod voluntar, in sectiunea Date cont sau utilizand formularele de abonare la Newsletter din site. Nu esti obligat sa ne furnizezi aceste date personale iar aceste date nu sunt o cerinta legala, contractuala sau o cerinta necesara pentru a incheia un contract. Daca nu ne furnizezi aceste date personale, acest lucru nu va avea consecinte asupra ta. Datele tale personale vor fi stocate pana la momentul retragerii consimtamantului, cu exceptia cazului in care avem obligatia legala de a stoca in continuare datele tale in scopul de a le prezenta autoritatilor publice, de exemplu autoritatilor fiscale. Stocarea si transferul datelor tale personale catre autoritatile publice in scopul indeplinirii unei obligatii legale se bazeaza in mod legal peArt. 6 paragraful 1 teza 1 litera c) GDPR.

MPK.RO iti pastreza datele in siguranta

 

Am luat toate masurile tehnice si organizationale pentru protejarea datelor:
• securizarea bazelor de date;
• permiterea stergerii conturilor personale sau datelor tale personale prin cerere scrisa la email: office@mpk.ro
• alinierea termenilor si conditiilor, a politicii de confidentialitate si a politicii de utilizarea a cookie-urilor la noile reglementari Europene GDPR UE 2016/679;
• facilitarea editarii permisiunilor utilizatorilor direct din Contul Personal de pe site;
• informari clare cu privire la Prelucrarea datelor cu caracter personal.

Ce poti face tu
• Utilizeaza parole sigure;
• Pastreaza-ti dispozitivele in siguranta;
• Protejeaza-te impotriva email-urilor spam;
• Protejeaza copiii in mediul online.
Ce se intampla cu datele tale de pe MPK.RO?
Atunci cand trimiti o cerere de contact pe site-ul MPK.RO sau te abonezi la newsletter-ul nostru, ne oferi acces limitat, la datele cu caracter personal, necesare strict pentru desfasurarea contractului comercial (adresa, nume, preunume, telefon, email, date firme).

Ce facem cu ele

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul companiei MPK ACTIV S.R.L situată în România. Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:
·Google Analytics – furnizor analiza trafic site
·Fan courier, Urgent Cargus - furnizori servicii de curierat

Unde iti stocam datele?

Datele pe care le colectam de la tine sunt stocate in Spatiul Economic European (SEE) in conformitate cu legislatia in vigoare, stocate pe serverele in data center ROMARG SRL din Romania. Datele cu caracter personal sunt protejate de infrastructura de securitate.

Cine are acces la datele tale?

Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele tale in scopuri de marketing in afara companiei MPK ACTIV S.R.L. Datele transmise unor terti sunt utilizate numai pentru a-ti oferi serviciile noastre. Pentru a atinge scopurile mentionate mai sus, utilizam furnizori de servicii, respectiv imputerniciti conform (Art. 28 GDPR), de exemplu furnizorii nostri de servicii pentru hosting, platforma si servicii de intretinere, furnizorii de servicii de curierat sau furnizorii nostri de servicii pentru trimiterea e-mailurilor si SMS-urilor, contactarea telefonica sau imprimarea de materiale publicitare personalizate.
Acesti furnizori de servicii prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu legislatia europeana privind protectia datelor, pentru a garanta un nivel ridicat de protectie a datelor. Nu se efectueaza alte transferuri de date cu caracter personal catre alti destinatari, cu exceptia cazului in care detinem obligatia aceasta prin lege.

Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.
Pentru comenzile din MPK ACTIV S.R.L datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

Care sunt drepturile dvs
Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la office@mpk.ro

Dacă doriți să inaintati o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail office@mpk.ro. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.
De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal lawww.dataprotection.roși puteți depune o plângere la ei.

 
PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL(denumită în cele ce urmează și "Politica”)
Scopul prezentei Politici este de a explica tipul de date cu caracter personal colectate, modalitatea de prelucrare a acestora, drepturile persoanelor vizate, timpul de păstrare a acestora precum și alte informații relative prelucrării datelor cu caracter personal. Protecția datelor este o prioritate pentru managementul MPK ACTIV S.R.L. cu sediul social in Constanta, Str. Cismelei Nr. 15, Bl. 1b, Sc. E Ap. 198, avand Codul de identificare fiscala RO 18328265., denumită în cele ce urmează și MPK.RO. Navigarea pe paginile site-ului nostru e posibilă fără nicio declarare a datelor cu caracter personal. Cu toate acestea, pentru anumite situații specifice precum completarea unui quiz, unui chestionar sau participarea la un concurs, persoanelor vizate li se pot colecta și prelucra anumite date cu caracter personal. Dacă prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară și nu există niciun fundament statutar pentru această procesare ne obligăm să obținem consimțământul de la persoana vizată. Prelucrarea datelor cu caracter personal – precum numele, prenumele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon ale unei persoane vizate – se va efectua de fiecare dată în conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul”) și în concordanță cu reglementările de protecție a datelor specifice țării în care operează MPK.RO. Prin intermediul acestei Politici compania noastră ar dori să informeze publicul general despre natura, amploarea și scopul pentru care colectam și procesăm date cu caracter personal. Pe lângă acestea, persoanele vizate sunt informate și asupra drepturilor de care beneficiază, drepturi reglementate de Regulament. În calitate de operator, MPK.RO a implementat numeroase măsuri tehnice și organizaționale ca să asigure protecția completă a datelor personale.

1. Definiții

Prezenta Politică are la bază Regulamentul precum și oricare și toate legile aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal. Politica trebuie să fie comprehensibilă atât pentru publicul general, cât și pentru clienții și partenerii noștri de afaceri. Pentru a asigura acest lucru, vom explica terminologia folosită. În această Politică vom folosi, inter alia, următorii termeni:
1. Date personale sau Datele cu caracter personal se referă la orice informație care face posibilă identificarea unei persoane fizice (persoană vizată).
2. Persoana vizată - reprezintă o persoană fizică identificată sau identificabilă. O persoană fizică „identificabilă” este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, inclusiv prin referire la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori caracteristici identității sale fizice, fiziologice, mentale, economice, culturale sau sociale,
3. Prelucrarea - reprezintă a efectua orice operațiune sau set de operațiuni asupra Datelor cu caracter personal, cu sau fără mijloace automate, precum colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, recuperarea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea (prin transmitere, difuzare sau punere la dispoziție în alt mod), alinierea sau combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea,
4. Restricția prelucrarii - se referă la marcarea datelor personale prelucrate cu scopul de a limita prelucrarea lor în viitor,
5. Crearea de profiluri - se referă la orice formă autorizată de prelucrare a datelor personale consistând în folosirea datelor personale pentru a evalua anumite aspecte personale caracteristice pentru o persoană fizică, în particular pentru a analiza sau a prezice aspecte referitoare la performanța la muncă, situația economică, sănătatea, preferințele personale, interesele, fiabilitatea, locația sau deplasările unei persoane fizice,
6. Pseudonimizarea - este prelucrarea datelor personale într-o asemenea manieră încât datele personale nu mai pot fi atribuite unei persoane vizate fără utilizarea unor informații adiționale, cu condiția ca aceste informații adiționale să fie stocate separat și să fie supuse unor măsuri tehnice și organizaționale care să asigure faptul că datele personale nu sunt atribuite unei persoane fizice identificate sau identificabile,
7. Operator sau operator responsabil pentru prelucrare - este persoana fizica sau juridica, autoritate publică, agenție sau alt organ care, singur sau cu ajutorul unor terțe părți, determină scopurile sau mijloacele prelucrarii de date personale; acolo unde scopurile și mijloacele prelucrarii sunt determinate de legislația Uniunii sau a Statelor Membre, operatorul sau criteriile specifice pentru nominalizarea lui pot fi furnizate de legislația Uniunii sau a Statelor Membre,
8. Destinatarul - este o persoană fizica sau juridica, autoritate publică, agenție sau alt organ, către care datele personale sunt dezvăluite, fie el o terță parte sau nu. Cu toate acestea, autoritățile publice care ar putea să primească datele personale în cadrul unei anchete particulare în concordanță cu legislația Uniunii sau a Statelor Membre nu vor fi văzute ca destinatari; prelucrarea acelor date de către autoritățile publice va fi în conformitate cu regulile aplicabile protecției datelor în concordanță cu scopurile prelucrarii.
9. Terță parte - este o persoană fizica sau juridica, autoritate publică, agenție sau alt organ în afara persoanei vizate, operator, prelucrător și persoane care, sub autoritatea directă a operatorului sau a prelucrătorului, aunt autorizate să prelucreze date personale,
10. Consimțământ – consimțământul persoanei vizate este orice indicație dată în mod liber, specifică, informată și clară pe care persoana vizată o oferă printr-o declarație sau printr-o acțiune afirmativă clară, semnificând acordul pentru prelucrarea datelor sale personale.

2. Numele și adresa operatorului MPK.RO

 

MPK ACTIV S.R.L. cu sediul social in Constanta, Str. Cismelei Nr. 15, Bl. 1b, Sc. E Ap. 198, avand Codul de identificare fiscala RO 18328265.

3. Adresa ofițerului de protecție a datelor

 

Orice persoană vizată ne poate oricând contacta în mod direct cu orice întrebări sau sugestii în legătură cu protecția datelor cu caracter personal la următoarea adresă de e-mail office@mpk.ro